KapitalWatch

Selskaber skrinlægger børsplaner i 2022

"Markedet er i gang med en relativt fuld opbremsning," siger Claus Kronbak, partner og leder af EY Danmarks Capital Market-afdeling. Ifølge Christina Bruun Geertsen, partner og advokat i Kromann Reumert, er intentionerne der fortsat, men planer er lagt i skuffen.

De fleste har lagt børsplaner, men ikke intentionerne, på hylden, siger Christina Bruun Geertsen,partner og advokat i Kromann Reumert. | Foto: Peter Brinch

Investorerne kommer til at kigge langt efter nye børsnoteringer herhjemme i resten af 2022. Sådan lyder meldingen sammenstemmende fra både rådgivere og virksomhedsledere, skriver Finans.

"De virksomheder, der havde en børsnotering i støbeskeen og gerne ville gøre noget i 2022, har som udgangspunkt lagt planerne pænt i skuffen. Men de fleste har ikke lagt intentionerne på hylden," siger Christina Bruun Geertsen, partner og advokat i Kromann Reumert, til Finans.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Canadisk bank er nyeste navn i Ageras' investorkreds

Den opkøbsivrige danske fintech-virksomhed Ageras kan allerede bryste sig af at have en række prominente navne i sin investorkreds, og nu bliver endnu et føjet til. Denne gang en canadisk bank, som skyder et trecifret millionbeløb i Ageras.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch