Norsk advokatsatsning møver sig ind på dansk M&A-topliste

Det viser, at Schjødts strategi ”er blevet godt modtaget i markedet,” siger dansk ledende partner.
Schjødts danske afdeling holder til i Portland Towers på den københavnske Nordhavn. | Foto: Mads Nissen
Schjødts danske afdeling holder til i Portland Towers på den københavnske Nordhavn. | Foto: Mads Nissen

Godt halvandet år efter sit indtog på det danske marked er Norges største advokatfirma Schjødt nu at finde på analysefirmaet Mergermarkets top-ti-liste over de advokatfirmaer i Danmark med flest M&A-handler, skriver mediet Insidebusiness.

Schjødt er noteret for 38 M&A-handler i første halvår af 2024, hvilket kun er overgået af Accura, Kromann Reumert og Gorrissen Federspiel, der dog alle målt på den samlede værdi af handlerne ligger langt foran den norske udfordrer. 

Placeringen viser, ”at vores strategi med at have en fuldt integreret førende M&A-forretning på tværs af Skandinavien er blevet godt modtaget i markedet,” siger Schjødts ledende partner i Danmark Jens Mathiasen til Insidebusiness.

Han var selv med til at starte Schjødts danske satsning op i slutningen af 2022, og siden har advokatfirmaet, som AdvokatWatch løbende har beskrevet, fået flere tilføjelser. 

Blandt andet skiftede tre M&A-partnere fra Moalem Weitemeyer til Schjødt i november sidste år, og det er ifølge Jens Mathiasen fortsat advokatfirmaets ambition ”at udbygge vores tværgående nordiske platform, herunder også på M&A med de rette personer.

(Denne artikel er skrevet af vores søstersite AdvokatWatch)

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også