KapitalWatch.jpeg

Om KapitalWatch

KapitalWatch henvender sig til alle med interesse for den meget store rolle, som fonde, investeringsselskaber og business angels spiller i dansk erhvervsliv. En rolle, der bliver større og større, da dansk erhvervsliv i de nærmeste år står over for tusinder af generationsskifter.

KapitalWatch dækker med et dagligt nyhedsbrev kapitalfondes, venturefondes, investeringsselskabers og business angels’ aktiekøb og virksomhedshandler i ikke-børsnoterede selskaber i Danmark. Store som små. Vi trækker på nyheder fra samtlige 13 redaktioner på Watch Medier, ligesom vi overvåger og citerer historier fra andre danske erhvervsmedier.

Vi tror på, at den bedste journalistik bliver lavet af folk, der ved, hvad de skriver om. Og vores ambition er at levere uafhængig, kritisk og fair erhvervsjournalistik – og sikre, at du har overblik.

KapitalWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over KapitalWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AgriWatch, AMWatch, CleantechWatch, DetailWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, ITWatch, FødevareWatch, MediaWatch, MedWatch, MobilityWatch, PolicyWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at levere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på KapitalWatch. Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på KapitalWatch: https://kapwatch.dk/service/abonnement/

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Watch Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.Henrik Tüchsen, redaktør

ht@kapwatch.dk

Tlf.: 3330 8371

Henrik Tüchsen, født 1962, redaktionschef på Watch Medier, uddannet journalist og reserveofficer, arbejdede i en lang årrække for Berlingske Business og Børsen, hvor han bl.a. var korrespondent i USA. Inden Henrik fik det daglige redaktionelle ansvar for Watch Medier, var han redaktør for MedWatch og FødevareWatch. Han er desuden forfatter og medforfatter til en række erhvervsbøger, herunder biografier af Asger Aamund og Michael Pram Rasmussen. Henrik har været ansat på Watch Medier siden 2011.


Ole Andersen, journalist

oa@kapwatch.dk

Tlf.: 2019 4309

Ole Andersen, født 1960, er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har i over 20 år været ansat på Børsen og Berlingske. Her har han bl.a. dækket store danske virksomheder, en lang række erhvervspolitiske forhold, og han er bl.a. tidligere reporter på Christiansborg og EU-korrespondent i Bruxelles. Inden Ole kom til KapitalWatch har han siden 2011 arbejdet på ShippingWatch og EnergiWatch. Ole er medforfatter til bogen om forsvarsadvokat Ebbe Mogensen, ”Forsvareren”.


Jesper Elkjær Jensen, journalist

jej@kapwatch.dk

Tlf.: 3330 8356

Jesper Elkjær Jensen, født 1993, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og Ryerson University, Toronto. Jesper har tidligere arbejdet for FinansWatch og ITWatch, og før det i Sydbanks kommunikationsafdeling. Han har desuden været tilknyttet fodbolderhvervsmediet Off The Pitch samt skrevet freelance for Gaffa. Jesper er også uddannet speditør.


Vil du være en del af redaktionen på KapitalWatch?

Se om vi har ledige stillinger her.


Vi kan kontaktes på denne adresse:

KapitalWatch

Rådhuspladsen 37
1785 København V

Tlf.: 70 777 449

E-mail: redaktion@kapwatch.dk

Du kan kontakte redaktionschef Henrik Tüchsen på tlf. 3330 8371


Teknisk support

Tlf.: 7171 7433
support@infowatch.dk


Bogholderi/økonomiafdeling

Ved henvendelser vedr. fakturakopi, levering af faktura, betalingsfrister mv., kontakt:

debitor.watch@jppol.dk

Har du spørgsmål til selve ydelsen på din faktura, bedes du kontakte KapitalWatch:

kapwatch@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7433Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

advokatwatch.dk

agriwatch.dk

amwatch.dk

cleantechwatch.dk

detailwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

mobilitywatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com