KapitalWatch

Fodboldboss vil skabe imperium: Vil købe flere klubber

Tidligere bestyrelsesformand i FC Midtjylland Rasmus Ankersen forventer via virksomheden Sport Republic at opkøbe flere fodboldklubber inden for det næste halve år. Ideen er at få dem til at vokse i fællesskab.

Rasmus Ankersen var indtil for nylig bl.a. bestyrelsesformand i FC Midtjylland. Billedet her er fra et pressemøde sidste år, hvor den Herning-baserede fodboldklub præsenterede Bestseller-ejer Anders Holch-Povlsen som investor | Foto: René Schütze / Ritzau Scanpix

Rasmus Ankersen har store planer. Den tidligere formand for FC Midtjylland og sportsdirektør for Brentford er nemlig ikke færdig med at købe sig ind i fodboldklubber. Det skriver Herning Folkeblad.

Sammen med partneren Henrik Juel Kraft har herningenseren stiftet selskabet Sport Republic Ltd., der tidligere på året købte den engelske Premier League-klub Southampton. Men det stopper ikke der.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Vækstfonden købt ud af fynsk robotvirksomhed

Efter en årrække som medejer af fynske Effimat Storage Technology er Vækstfonden købt ud af ejerkredsen. I stedet overtager robotvirksomhedens hovedejer, Peter Mads Clausen fra Danfoss-familien, de fleste af Vækstfondens andele.

Energikrise kan gøre grønne virksomheder til bedre investeringscases

Vækstfonden bebuder stor fokus på grønne investeringer og forventer syndikater på tværs af venture, corporate-venture, institutionelle investorer, familiekontorer og de forskningsbaserede investorer. HC Andersen Capital forventer især interesse for færdigudviklede teknologier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch