KapitalWatch

Ny impact-fond vil "være med til at løse systemiske udfordringer"

Vår Ventures er den seneste venturefond, der melder sig på markedet med fokus på impact-området. Første investering er allerede på plads. Fonden har en ambition om at investere i et tocifret antal startups på seed-stadiet.

Fem af de seks partnere i Vår Ventures, Mette Fløe Nielsen (tv.), Anne-Louise Thon-Jensen, David Højelsen, Louise Lachmann og Maria Hjorth | Foto: Gitte Gram / Vår Ventures / PR

En partnergruppe med seks personer står bag den nye venturefond Vår Ventures, som for nyligt deltog i smagsstartuppen Reduceds runde på knap 22 mio. kr.

Det var første investering fra Vår Ventures, der har en ambition om at investere 80 mio. euro, knap 600 mio. kr., i alt i 10-20 startups på seed-stadiet og med salg efter 10-12 års ejerskab for øje, skriver Børsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Heartcore Capital bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Samesystem-stifter: Vi har ikke haft de rigtige briller på

Vækstbørs: Efter direktør-exit, høj burnrate og en ustabil aktiekurs er Samesystem-stifter Henrik Ritlov netop nu i gang med at justere til, så virksomheden kommer i et stabilt, positivt cashflow. Væksten har været dyr, erkender han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch