KapitalWatch

Fremad Amager-direktør er tryg ved nye ejere

Fodboldklubben Fremad Amager kunne for nyligt offentliggøre ejerkredsen bag energiselskabet Velkommen A/S som sine nye ejere. Energiselskabet har flere gange været politianmeldt, men det giver ikke anledning til nervøsitet i klubben, siger direktør.

Arkivfoto: Træning i Fremad Amager | Foto: Olivia Loftlund / Ritzau Scanpix

Fremad Amager-direktør Allan Ravn har ro i maven, selv om de nye ejere af 1. divisionsklubben har en blakket fortid.

Det siger han til B.T., der har sat fokus på folkene bag energiselskabet Velkommen A/S, som i sidste uge kastede en økonomisk redningskrans ud til den pressede klub.

”Vi er bekendte med, at de har haft nogle sager, og det var en del af overvejelsen omkring at sige ja til Velkommen, som bød sig til med et spændende projekt,” siger Allan Ravn til mediet.

Velkommen A/S er tidligere blevet politianmeldt for bedrageri af et konkurrerende selskab, ligesom Forbrugerombudsmanden to gange er gået til politiet efter gentagne klager.

I 2020 var Velkommen også under luppen i DR-programmet Kontant, der fastslog, at virksomhedens telemarketingselskab manipulerede med potentielle kunder.

Men Velkommens noget blandede ry bekymrer ikke Fremad Amager-direktøren, der slår fast, at klubben har forholdt sig til ejernes fortid og rygte.

”Jeg kan ikke se, at der er grund til, at fansene skulle være nervøse. Det må folk selv vurdere. Jeg kan ikke se, at der skulle være noget udvidet odiøst i det,” siger Allan Ravn.

Ifølge B.T. følger Forbrugerombudsmanden Velkommen tæt, fordi der fortsat kommer en del klager over virksomheden. En fuldmægtig hos Forbrugerombudsmanden oplyser, at der formentlig er endnu en politianmeldelse på vej.

Velkommen-direktør Lars Hougaard Hein siger til avisen, at han og de øvrige Fremad Amager-ejere ikke kan løbe fra deres fortid. Men det er hans opfattelse, at virksomheden nu ”kører efter bogen”.

Han afviser samtidig, at engagementet i fodboldklubben skulle være et forsøg på at købe sig til god omtale. Ifølge ham handler det om at støtte et lokalt formål.

Fodboldboss vil skabe imperium: Vil købe flere klubber

Medie: Ny Fremad Amager-ejer har været dømt for bedrageri

Investorer bestormer dansk fodbold – og de er velkomne

Mere fra KapitalWatch

Formand i startup: "Vi vil da gerne være de nye Chr. Hansen"

EvodiaBio har netop hentet en af bryggeribranchens tungeste profiler ind i bestyrelsen i tidligere formand for Carlsberg, Flemming Besenbacher. Nu er selskabet på jagt efter mere kapital, der skal hjælpe EvodiaBio til en trecifret millionomsætning inden 2025.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch