KapitalWatch

Brødre indkasserede knap 250 mio. kr. for salg af netbutik

Nordjysk brødrepar har tjent knap en kvart mia. kr., efter de sidste år solgte 70 pct. af deres webbutik til hollandsk kapitalfond. Det skriver Finans.

Kasper og Erik Buus Larsen, der har stiftet Cykelgear, ses her med Andreas Bang Nielsen (i midten), som for nylig er tiltrådt som direktør i selskabet. | Foto: Cykelgear / PR

Brødrene Kasper og Erik Buus Larsen, der sidste år solgte 70 pct. af deres netbutik Cykelgear, indkasserede 247 mio. kr. for salget til den hollandske kapitalfond Foreman Capital, skriver Finans.

Stifterne har hidtil ikke ønsket at oplyse salgsprisen, men nu fremgår de 247 mio. kr. i deres holdingselskabs årsregnskab.

I dag ejer Kasper og Erik Buus Larsen hver 15 pct. af Cykelgear, hvor Andreas Bang Nielsen for nylig er tiltrådt som direktør.

Sidste år landede Cykelgear en bruttofortjeneste på 51 mio. kr. og et overskud efter skat på 25 mio. kr.

I forbindelse med offentliggørelsen af 2021-regnskabet, fortalte selskabet, der i dag er på det danske, svenske og norske marked med webshops, at man har vækstplaner, der rækker ud over Skandinavien.

”2022 bliver et år, hvor vi skal styrke fundamentet i virksomheden yderligere med fokus på det nordiske marked. Resultatmæssigt forventer vi et år på samme niveau som 2021, men vi kommer også til at investere i fremtiden og ambitionerne om at skalere Cykelgear også i et internationalt perspektiv,” sagde Andreas Bang Nielsen, adm. direktør i Cykelgear, til DetailWatch i april.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie DetailWatch.)

Cykelgear.dk solgte til kapitalfond efter vildt vækstår: ”De forstår vores virksomhed”

Hollandsk investeringsselskab varsler flere danske opkøb

Hollandsk investeringsselskab med kontor i København køber dansk cykelbutik

Mere fra KapitalWatch

Børskandidat når i mål med kapitalrejsning

Vækstbørs: Ejendomsselskabet Swiss Properties Invest rejser 215 mio. kr. og når i mål med kapitalrejsningen. Tegningsperioden sluttede mandag og resulterede i en beskeden overtegning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch