KapitalWatch

Cykelgear.dk solgte til kapitalfond efter vildt vækstår: "De forstår vores virksomhed"

Den hollandske kapitalfond Foreman Capital købte sidste år 70 pct. af den nordjyske netbutik og vækstcase Cykelgear.dk. ”Over årene har vi fået mange henvendelser og helt klart flere de seneste år,” siger medstifter.

Cykelgear har for nylig oprustet med en ny adm. direktør i skikkelse af Andreas Bang Nielsen (mf) til at tage netbutikken det næste stykke efter salget til Foreman Capital. Her ses han med brødrene bag netbutikken, Erik og Kasper Buus Larsen. | Foto: Cykelgear / PR

Med et overskud i 2020 på 28 mio. kr. og en bruttofortjeneste, der blev mere end fordoblet til til 51,5 mio. kr., er den nordjyske netbutik Cykelgear.dk en af de online virksomheder, der har oplevet stigende opkøbsinteresse fra investorer, som DetailWatch har beskrevet.

”Over årene har vi fået mange henvendelser og helt klart flere de seneste år, hvor vi er blevet en større virksomhed. Jeg tror også, efterspørgslen efter webshops er blevet større blandt kapitalfonde,” forklarer medstifter Erik Buus Larsen, der sammen med sin bror Kasper Buus Larsen står bag Cykelgear.dk.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Pensionskasser siger nej til ny statslig fond

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) erkender, at de private investorers interesse for at deltage på kommercielle vilkår i en ny turistfond ikke er til stede på nuværende tidspunkt, skriver Insidebusiness.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)