KapitalWatch

Cykelgear.dk solgte til kapitalfond efter vildt vækstår: "De forstår vores virksomhed"

Den hollandske kapitalfond Foreman Capital købte sidste år 70 pct. af den nordjyske netbutik og vækstcase Cykelgear.dk. ”Over årene har vi fået mange henvendelser og helt klart flere de seneste år,” siger medstifter.

Cykelgear har for nylig oprustet med en ny adm. direktør i skikkelse af Andreas Bang Nielsen (mf) til at tage netbutikken det næste stykke efter salget til Foreman Capital. Her ses han med brødrene bag netbutikken, Erik og Kasper Buus Larsen. | Foto: Cykelgear / PR

Med et overskud i 2020 på 28 mio. kr. og en bruttofortjeneste, der blev mere end fordoblet til til 51,5 mio. kr., er den nordjyske netbutik Cykelgear.dk en af de online virksomheder, der har oplevet stigende opkøbsinteresse fra investorer, som DetailWatch har beskrevet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Medie: ATP vil have eksterne investorer med i ny fond

ATP’s kapitalfondsarm, ATP PEP, er ifølge Inside Business i gang med at etablere en ny fond, der i så fald vil være selskabets ottende. For første gang lægges der op til at hente kapital hos eksterne investorer, skriver mediet.

Legaltech-virksomhed vil søge om sletning fra First North

Vækstbørs: Halvandet år efter Copyright Agent blev optaget til handel på First North, foreslår virksomhedens bestyrelse at tage den af børsen igen. Lav likviditet og høje omkostninger nævnes blandt årsagerne. Nye investorer står klar til at købe op.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch