Venturestøttet fintech-virksomhed køber dansk webshopplatform

Fintech-virksomheden Mxney har udvidet gennem et opkøb. Virksomheden fik sidste år Global Connect-familien Zibrandtsens venturefond i ryggen.
Mads Andreas Olsen, adm. direktør i Mxney | Foto: Mxney.io / Pr
Mads Andreas Olsen, adm. direktør i Mxney | Foto: Mxney.io / Pr

Den dansk fintech-virksomhed Mxney.io, eller blot Mxney, hvis forretning er at yde vækstkapital til små og mellemstore onlinebutikker, har opkøbt den danske platformsvirksomhed Leadspin.

Det oplyser parterne til startupmediet Techsavvy.

Leadspin står bag en såkaldt gamification-platform til onlinebutikker, der skal hjælpe butikkerne med at nå ud til nye kunder gennem f.eks. spil i pop-up-vinduer og bannere på hjemmesider.

Opkøbet sker i forlængelse af, at Mxney ønsker at udvide servicetilbuddet til sine kunder, fortæller Mxney-direktør og medstifter Mads Andreas Olesen ifølge Techsavvy.

”I Mxneys platform bliver Leadspins produkter en del af en større helhed. Det er lidt som at sætte sig ind i en ny, lækker bil med fuld udstyrspakke. Alle features er bygget til at virke sammen uden videre konfiguration. I dag kan det nogle gange føles, som om at iværksætteren skal bygge bilen helt fra bunden,” siger han.

I et opslag på Linkedin skriver Mxney, at virksomhedens kunder forventes at få adgang til Leadspins platform i slutningen af december.

Opkøbet kommer godt et år, efter Mxney fik en kapitalindsprøjtning på 32 mio. kr. i en seed-runde med venturefonden People Ventures i spidsen. People Ventures er stiftet af Zibrandtsen-familien, hvis formue er grundlagt på Niels Zibrandtsens salg af fibernet-virksomheden Global Connect i 2016.

Claus Zibrandtsen, der er ledende partner i People Ventures, sidder i dag i Mxneys bestyrelse.

Mxney har også tidligere rejst penge hos bl.a. venturefonden Preseed Ventures og statens Vækstfonden, som i dag er en del af Danmarks Eksport- og Investeringsfond.

Seneste regnskab fra Mxney er for regnskabsåret 2021/22. I det havde virksomheden en bruttofortjeneste på -2,5 mio. kr.

Denne artikel er leveret af vores søstermedie ITWatch.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også