KapitalWatch

Velux-ejers venturefond investerer hurtigt trods global krise

VKR Holding lagde i november sidste år en mia. kr. i en selvstændig venturefond, som siden har investeret i ni selskaber. Fonden har endnu ikke investeret i Danmark, men det er formentlig blot et spørgsmål om tid, siger adm. partner Sebastian Peck.

"Selvfølgelig kan vi være lidt bekymrede for, om de selskaber, vi investerer i, vil få det sværere, hvis større virksomheder skruer ned for deres udviklingsaktiviteter og -projekter,” siger Sebastian Peck. | Foto: Kompas

Mindre end et år efter VKR Holding, ejer af ovenlyskoncernen Velux og Dovista Gruppen (facadevinduer og -døre), etablerede den selvstændige venturefond Kompas med en kapital på en mia. kr., har fonden investeret i ni virksomheder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Medie: ATP vil have eksterne investorer med i ny fond

ATP’s kapitalfondsarm, ATP PEP, er ifølge Inside Business i gang med at etablere en ny fond, der i så fald vil være selskabets ottende. For første gang lægges der op til at hente kapital hos eksterne investorer, skriver mediet.

Legaltech-virksomhed vil søge om sletning fra First North

Vækstbørs: Halvandet år efter Copyright Agent blev optaget til handel på First North, foreslår virksomhedens bestyrelse at tage den af børsen igen. Lav likviditet og høje omkostninger nævnes blandt årsagerne. Nye investorer står klar til at købe op.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch