Better Collective-stifternes fond investerer i tysk startup

Venturefonden Bumble Ventures, som er stiftet af iværksætterne bag Better Collective, har investeret i en tysk startup, der har udviklet et analyseværktøj til e-sport. Det er fondens hidtil største investering.
Stifterne af Bumble Ventures, Christian Kirk Rasmussen (th.) og Jesper Søgaard. | Foto: Better Collective / PR
Stifterne af Bumble Ventures, Christian Kirk Rasmussen (th.) og Jesper Søgaard. | Foto: Better Collective / PR

Den danske venturefond Bumble Ventures har investeret 19 mio. kr. i tyske Grid Esports, der står bag et digitalt analyseværktøj til e-sports- og spilindustrien.

Det skriver Børsen.

I et opslag på Linkedin oplyser Bumble Ventures, at fondens investering falder som en del af en serie a-runde, Grid Esports netop har lukket. Bumble Ventures stod i spidsen for runden sammen med den spil-fokuserede fond Alinea Capital.

Ifølge Børsen henter Grid Esports i alt 63 mio. kr. i runden, som samtidig markerer Bumble Ventures første gang i spidsen for en serie a-runde. De 19 mio. kr., fonden kommer med, er desuden det største beløb, den danske venturefond hidtil har investeret i en virksomhed.

"Med Grid har vi nu 17 selskaber i vores portefølje, og der er plads til flere. Men vi skal selvfølgelig snart til at tænke over en evt. næste fond samt tidshorisonten og størrelsen på den," siger Carsten Salling, investeringschef hos Bumble Ventures, til Børsen.

Bumble Ventures er grundlagt af Better Collective-bagmændene Jesper Søgaard og Christian Kirk Rasmussen, der sendte den sportsbetting-fokuserede virksomhed på børsen i 2018.

Venturefond og spilfirma putter penge i svensk startup

Jysk-familien slutter sig til velhavere - går ind i kapitalfond

Venturefond vil hjælpe it-startups i den spæde fase 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også