KapitalWatch

Stephan Christgau forlader Novo Seeds for at stifte ny fond

Novo Seeds' medstifter, partner og hyppig frontfigur Stephan Christgau forlader fonden for at stifte en ny life sicence-rettet venturefond senere på året.

Stephan Christgau går solo. | Foto: PR

Stephan Christgau, der var med til at stifte Novo Nordisk Fondens venturefond Novo Seeds i 2007 og ofte har været fondens ansigt udadtil, forlader senere på året fonden for at stifte en ny life-science rettet pengetank, skriver Børsen.

Det sker ud fra en erkendelse af, at der mangler venturefonde til at fuldbyrde potentialet i de mange, lovende selskaber, som opstår i den danske life science-branche i disse år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)