KapitalWatch

Tunge investorer klar til nye investeringer i biotekselskab fra Aarhus

Lundbeckfonden Emerge og Novo Seeds har allerede investeret store beløb i NMD Pharma, og yderligere investeringer kan være på vej, hvis selskabet fortsætter samme udvikling som hidtil, lyder det.

Novo Seeds skyder gerne flere penge i NMD Pharma, hvis resultaterne fortsat taler for det, siger Morten Graugaard Døssing, investeringsdirektør i Novo Seeds. | Foto: PR / Novo Seeds

Selv om både Lundbeckfonden Emerge og Novo Seeds siden 2016 har foretaget flere investeringer i biotekselskabet NMD Pharma fra Aarhus, så er pengestrømmen ikke ved at løbe tør.

Det siger de to investeringsfonde, der senest indgik i et internationalt investorsyndikat sammen med Roche Ventures og Inkef Capital i den første store investeringsrunde i bioselskabet, der under ledelse af adm. direktør Thomas Pedersen sidste år rejste 38 mio. euro eller 280 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Kahoot-stiftere skyder penge i dansk læseassistent

Investeringsselskabet We Are Human, der var med til at stifte quizappen Kahoot, har føjet den danske læseassistent Hero til porteføljen. Hero vil med investeringen i ryggen lancere en opgraderet produktversion i starten af det nye år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)