KapitalWatch

Nord Investments har investeret sig til trecifret vækst

Vækstbørs: En række investeringer i personale, platform og markedsføring har ført til et tocifret millionunderskud i Nord Investments. Som forventet, siger direktøren, der forventer flere investeringer i de kommende år for at løfte omsætningen.

Anders Hartmann er adm. direktør i og stifter af Nord Investments. | Foto: Nord Investments/PR

First North-noterede Nord Investments kom tidligere på ugen med sit årsregnskab for 2021, hvor det fremgår, at virksomhedens toplinje er vokset med over 150 pct. og nu ligger på knap 4,5 mio. kr., mens underskuddet på bundlinjen er fordoblet til 15,3 mio. kr.

Nord Investments guider ikke på bundlinjen, men underskuddet er ifølge adm. direktør Anders Hartmann ”som forventet” og forklares med de investeringer, selskabet har foretaget i Nord Investments’ platform og vækstrejse — hvad der også var formålet med børsnoteringen i maj 2021.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Konsulentvirksomhed holder fast i børsplaner

It-konsulenthuset 7N har stadig planer om en børsnotering. Virksomheden tager dog bestik af den kraftige afdæmpning i verdensmarkedet, der sker netop nu, fortæller topchefen i 7N, som netop er kommet med regnskab.

Ny nordisk biotekfond ser dagens lys

En ny life science- og biotekfond med base i Finland vil være en one stop shop for lovende unge startups i navnlig de nordiske lande. Det gælder bestemt også startups i Danmark, fortæller fondens adm. direktør.

PKA-direktør er klar med milliarder til havvindsprojekter

Sammen med Tyskland, Holland og Belgien vil den danske regering skrue markant op for havvindsprojekterne i Nordsøen, og PKA-direktør Jon Johnsen er klar med sin del af finansieringen til de investeringer, der allerede i 2030 skal levere klimavenlig energi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)