KapitalWatch

Nystiftet investorselskab med kendt aktiechef i spidsen lander millionoverskud i andet leveår

HC Andersen Capital, der har den mangeårige aktiechef Tue Østergaard som stifter og adm. direktør, kommer ud af 2021 med et millionoverskud. Han ser ikke virksomheden, hvis kundekreds omfatter en del vækstbørs-firmaer, som en direkte konkurrent til bankernes aktieafdelinger.

HC Andersen Capital blev stiftet i 2020 af Tue Østergaard, der gennem to årtier var i finanssektoren. Forretningsmodellen er at skabe kontakt mellem virksomheder og investorer - blandt andet gennem præsentationer af selskaberne på sociale medier og ved at afholde digitale møder, hvor investorer får adgang til virksomhedernes ledelser. | Foto: PR

2021 har budt på stor fremgang hos det relativt nystartede selskab HC Andersen Capital, der arbejder i krydsfeltet mellem børsnoterede virksomheder og deres aktionærer.

Det blev stiftet i 2020 af Tue Østergaard, der har en lang karriere i den danske finanssektor bag sig – senest som aktiechef og ledende partner i investeringsbanken ABG Sundal Collier.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Canadisk bank er nyeste navn i Ageras' investorkreds

Den opkøbsivrige danske fintech-virksomhed Ageras kan allerede bryste sig af at have en række prominente navne i sin investorkreds, og nu bliver endnu et føjet til. Denne gang en canadisk bank, som skyder et trecifret millionbeløb i Ageras.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch