KapitalWatch

Plantebaseret måltidskasseselskab henter endnu flere millioner

Serieiværksætteren Jakob Jønck har endnu en gang hentet et større trecifret millionbeløb, der bl.a. skal bruges på udvidelse af forretningen i USA. Vækstfonden og svenske Kinnevik er med i runden.

Jakob Jønck, stifter og adm. direktør i Simple Feast | Foto: Simple Feast / PR

Det danske selskab Simple Feast har netop lukket endnu en investeringsrunde, der indbragte selskabet et beløb på 200 mio. kr. Det skriver Børsen.

Bag kapitalen står især Vækstfonden og den svenske fond Kinnevik. Den nyindhentede kapital skal blandt andet bruges på at udbrede Simple Feast’ tilstedeværelse i USA, siger stifter og adm. direktør, Jakob Jønck:

”I USA og særligt Californien er mængden af mennesker, der prioriterer det her og ikke er prissensitive, markant større end i Danmark og Sverige. Det kan vi allerede nu se på den måde, som vi fastholder vores kunder. Det gør vi meget bedre i USA, og det er samtidig til et prispunkt, der er 25 pct. højere end i Danmark.”

Det at hente kapital er ikke en ny oplevelse for Simple Feast. I 2021 hentede selskabet 70 mio. kr.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.)

Vækstfonden: Fødevareområdet er "meget attraktivt i øjeblikket"

Simple Feast dropper at finde kapital gennem crowdfunding

Simple Feast henter kapital til satsning i USA 

Mere fra KapitalWatch

Canadisk bank er nyeste navn i Ageras' investorkreds

Den opkøbsivrige danske fintech-virksomhed Ageras kan allerede bryste sig af at have en række prominente navne i sin investorkreds, og nu bliver endnu et føjet til. Denne gang en canadisk bank, som skyder et trecifret millionbeløb i Ageras.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch