KapitalWatch

Simple Feast dropper at finde kapital gennem crowdfunding

I marts annoncerede måltidskasseselskabet sine planer om at hente privat kapital gennem en crowdfunding-kampagne. Planer, som nu er droppet, bekræfter Simple Feast, der i stedet er ved at undersøge andre investeringsmuligheder.

Jakob Jønck stiftede Simple Feast i 2014 sammen med Thomas Ambus. Selskabet startede som et opskriftunivers, men begyndte i 2017 at sælge måltidskasser på det danske marked. | Foto: Simple Feast / PR

Det skulle være starten på endnu et væksteventyr, da det danske måltidskasseselskab Simple Feast ville hente privat kapital ind i virksomheden gennem crowdfunding, men nu dropper selskabet planerne inden de overhovedet kom rigtigt i gang.

Vi har i bestyrelsen måtte indse, at nu ikke er det rigtige tidspunkt at fuldføre investeringen fra kunder og støtter igennem det værktøj som en crowdfunding kampagne er

Mailsvar fra Simple Feast til FødevareWatch

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Bruun & Hjejle får ny ledende partner

Karsten Kristoffersen stopper ved årsskiftet som ledende partner hos Bruun & Hjejle. M&A-advokat overtager som led i et generationsskifte, lyder det fra formanden, der påpeger, at udnævnelsen også har signalværdi.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)