KapitalWatch

M&A-aktiviteter er med til at sikre toplinjevækst hos Lundgrens

Toplinjen vokser hos Lundgrens, til trods for at der er færre partnere i advokatfirmaet. Som hos de fleste andre større advokatfirmaer kommer fremgangen især fra de rødglødende markeder for virksomheds- og ejendomstransaktioner.

"Det er jo ikke svært at skabe vækst. Det svære er at skabe intelligent vækst forstået på den måde, at der skal følge et mål med væksten," siger Tobias Vieth, formand i Lundgrens, i forbindelse med nyt regnskab | Foto: Stine Bidstrup / Ritzau Scanpix

Efter toplinjen stagnerede i 2020, er der igen kommet gang i væksten hos Lundgrens, der øger omsætningen med 13 pct. til 270 mio. kr.

Det oplyser advokatfirmaets formand Tobias Vieth og direktør Martin Kirkegaard i forbindelse med nyt årsregnskab for 2021.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Konsulentvirksomhed holder fast i børsplaner

It-konsulenthuset 7N har stadig planer om en børsnotering. Virksomheden tager dog bestik af den kraftige afdæmpning i verdensmarkedet, der sker netop nu, fortæller topchefen i 7N, som netop er kommet med regnskab.

Ny nordisk biotekfond ser dagens lys

En ny life science- og biotekfond med base i Finland vil være en one stop shop for lovende unge startups i navnlig de nordiske lande. Det gælder bestemt også startups i Danmark, fortæller fondens adm. direktør.

PKA-direktør er klar med milliarder til havvindsprojekter

Sammen med Tyskland, Holland og Belgien vil den danske regering skrue markant op for havvindsprojekterne i Nordsøen, og PKA-direktør Jon Johnsen er klar med sin del af finansieringen til de investeringer, der allerede i 2030 skal levere klimavenlig energi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)