Dansk startup rejser tocifret milllionbeløb fra venturefonde

Det unge softwareselskab Custimy.io har igen været ude at rejse kapital fra investorer, hvor danske Preseed Ventures er med igen.
Kristoffer Degn og Martin Navne, der stiftede Custimy.io. | Foto: Søren Vendelbo/JPA
Kristoffer Degn og Martin Navne, der stiftede Custimy.io. | Foto: Søren Vendelbo/JPA

Det danske startup Custimy.io har ifølge mediet Techsavvy rejst et ikke nærmere specificeret, tocifret millionbeløb fra danske Preseed Ventures, Stormbreaker Ventures i Silicon Valley og franske ID4 Ventures. Selskabet udvikler software, som indsamler og analyserer data for webshops for at få indsigt om bl.a. kunder og produkter.

Investeringen skal bruges på international vækst. I dag sælger Custimy sin løsning til fem forskellige markeder, og selskabet nærmer sig 50 medarbejdere.

Preseed Ventures investerede i juni sidste år fem mio. kr. i Custimy, der er startet af Kristoffer Degn og Martin Navne.

Da Custimy gik i gang med at rejse penge i foråret kiggede de ind i et investeringsmarked, som de vidste ville blive udfordrende.

“Det har jo været en sindssyg tid at skulle fundraise i. Derfor har det også i sidste ende været fantastisk at se, at vi kunne løse den opgave som produkt, team og i sidste ende vision,” siger Martin Navne til Techsavvy.

Preseed Ventures investerer millionbeløb i ung softwarevirksomhed

Har rejst millionbeløb: Gymnasievenners softwareløsning skal ”ændre hele marketingverden”

Sommeren har budt på milliardregn over danske startups

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også