KapitalWatch

Tre pengestærke spillere køber Ferrosan Medical Devices

Lundbeckfonden, Kirk Kapital og ATP går sammen om en af de største virksomhedshandler i år.

Ferrosan Medical Devices udvikler og sælger produkter til at stoppe blødninger under operationer. | Foto: Stine Rasmussen/JPA

Frem over vil det være Lundbeckfonden, Kirk Kapital og ATP, der kommer til at have ejerskabet i Ferrosan Medical Devices, som udvikler og sælger produkter til at stoppe blødninger under operationer.

Det skriver Børsen.

Indtil nu har kapitalfonden Impilo siddet på aktiemajoriteten i selskabet, og ifølge Ferrosan Medical Devices’ bestyrelsesformand, Peter Kürstein, har virksomheden nu brug for ”langsigtede ejere”.

“Set fra en bestyrelsesformands vinkel synes jeg, at det er en virkelig suveræn løsning for Ferrosan. Dels fordi, at Kirk fortsætter, men også fordi, at vi får to nye ejere ind, som er langsigtede ejere, og som principielt ikke har en deadline,” udtaler han til mediet.

Ingen af parterne ønsker at fortælle, hvad handlen værdisætter Ferrosan til, men ifølge Børsens oplysninger er der tale om et beløb lige omkring fem mia. kr., der gør handlen med virksomheden til en af de største i år.

ATP får påtale af Finanstilsynet om private equity

Tre af landets største pengetanke går sammen

René Sindlev finder tiltale mod Enochian-medstifter ”dybt chokerende”

Mere fra KapitalWatch

Snackvirksomhed får fødevareprofil i ejerkredsen

Cocohagen har fået tidligere Daloon-ejer og -direktør i ejerkredsen. Nu skydes vækstrejse i gang med henblik på at gøre selskabets kakaotrøfler til kaffekædernes fortrukne, bæredygtige snackvalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch