KapitalWatch

Nordic Alpha Partners tager Herning-virksomhed på børsen med vægtige investorer

Den danske hardtech-fond forbliver en af Herning-virksomheden Re-Matchs kerne-investorer, som fremover også tæller danske pensionsselskaber og svensk storbank. Noteringen skal være med til at finansiere opførelsen af en række fabrikker.

Partnergruppen i Nordic Alpha Partners, fra venstre Rasmus Lund, Jakob Fuhr Hansen, Laurits Bach Sørensen, Troels Øberg og Ulrik Jørring | Foto: Nordic Alpha Partners / PR

Herning-baserede Re-Match, der har specialiseret sig i at genanvende udtjente kunstgræsbaner, annoncerer mandag morgen sine intentioner om at blive noteret på vækstbørsen First North i København.

Det sker med hardtech-fonden Nordic Alpha Partners, NAP, i ryggen, som for få måneder siden sammen med A.P. Møller Holding og Norlys var med til at sende brintkometen Green Hydrogen Systems, GHS, på det danske hovedmarked.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Samesystem-stifter: Vi har ikke haft de rigtige briller på

Vækstbørs: Efter direktør-exit, høj burnrate og en ustabil aktiekurs er Samesystem-stifter Henrik Ritlov netop nu i gang med at justere til, så virksomheden kommer i et stabilt, positivt cashflow. Væksten har været dyr, erkender han.

Ejerfamilie sælger hobbykæde til nordisk koncern

De tre brødre bag dansk-stiftede Panduro har solgt hobbykæden til en nordisk koncern og leverandør af produkter til skoler og daginstitutioner. Den nye Panduro-ejer er selv ejet af et svensk investeringsselskab med tråde til Ikea.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch