KapitalWatch

Nordic Alpha Partners tager Herning-virksomhed på børsen med vægtige investorer

Den danske hardtech-fond forbliver en af Herning-virksomheden Re-Matchs kerne-investorer, som fremover også tæller danske pensionsselskaber og svensk storbank. Noteringen skal være med til at finansiere opførelsen af en række fabrikker.

Partnergruppen i Nordic Alpha Partners, fra venstre Rasmus Lund, Jakob Fuhr Hansen, Laurits Bach Sørensen, Troels Øberg og Ulrik Jørring | Foto: Nordic Alpha Partners / PR

Herning-baserede Re-Match, der har specialiseret sig i at genanvende udtjente kunstgræsbaner, annoncerer mandag morgen sine intentioner om at blive noteret på vækstbørsen First North i København.

Det sker med hardtech-fonden Nordic Alpha Partners, NAP, i ryggen, som for få måneder siden sammen med A.P. Møller Holding og Norlys var med til at sende brintkometen Green Hydrogen Systems, GHS, på det danske hovedmarked.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Techvirksomheden Usertribe vil rejse 190 mio. inden årets udgang

Virksomheden Usertribe, der laver kundeanalyser via ansigtsgenkendelse og kunstig intelligens, vil rejse 190 mio. kroner inden årets udgang. Pengene skal bruges til at fordoble antallet af ansatte og opkøbe konkurrenterne. Men en børsnotering er ikke en mulighed.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)