KapitalWatch

Medie: EQT kæmper mod uret i Danmark

Kapitalfonden EQT har som mål inden for 24 måneder at få lukket en fond, der blandt andet har tre kendte danske virksomheder tilbage i porteføljen. Tidligere salgsplaner for virksomhederne er ikke lykkedes.

Leder af EQT i Danmark Mads Ditlevsen. Foto: EQT/PR

Den netop børsnoterede svenske kapitalfond EQT er under pres i Danmark, fordi den inden for de næste 24 måneder skal realisere ejerandele i hele tre danske virksomheder – Huscompagniet, Nordic Aviation Capital og Flying Tiger. Sådan lyder ambitionen i hvert fald, skriver erhvervsmediet Insidebusiness og rejser spørgsmålet, om det overhovedet er realistisk?

Det handler om kapitalfondens sjette fond, EQT VI, der har som mål at være fuldt realiseret i 2021. Det betyder, at fonden i løbet af de næste to år skal have solgt de fem resterende virksomheder i porteføljen, heriblandt de nævnte tre danske virksomheder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Kahoot-stiftere skyder penge i dansk læseassistent

Investeringsselskabet We Are Human, der var med til at stifte quizappen Kahoot, har føjet den danske læseassistent Hero til porteføljen. Hero vil med investeringen i ryggen lancere en opgraderet produktversion i starten af det nye år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)