KapitalWatch

EQT-børsnoteringen er sat på skinner

Det store svenske kapitalfondsselskab EQT har nu meddelt, at det snarest lader sig notere på børsen i Stockholm. Ved introduktionen bliver der både udstedt nye aktier og solgt ud af de eksisterende aktier i selskabet.

Conni Jonsson, formand for EQT, ejer selv næsten 6,6 pct. af aktierne i selskabet. | Foto: EQT/PR

Svenske EQT har i en pressemeddelelse mandag morgen bekræftet planerne om en børsnotering af kapitalfondsselskabet og samtidig oplyst detaljer om aktiesalget og den fremtidige udbyttepolitik.

EQT sigter efter at skaffe mindst 500 millioner euro ved en nyemission af aktier. Samtidig vil de nuværende ejere også sælge ud af deres EQT-aktier. Samlet forventes aktiesalget af nye og gamle aktier at udgøre omkring 20 pct. af EQT, som således kommer i fri handel på Stockholm-børsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)