KapitalWatch

Digital platform for iværksættere investerer frisk kapital

Det online-drevne netværk for iværksættere, Startup Central, med nu godt 1.300 betalende medlemmer, har lanceret ny app og vil bl.a. bruge frisk kapital fra Bjergegaard & Co. på at udvikle og drive sin egen community-platform.

"Med overskud på driften allerede sidste år har vi jo vist, at konceptet fungerer," siger arbejdende bestyrelsesformand Karsten Koed. | Foto: Karsten Koed

Det ligner umiddelbart en ny brancheforening og sammenslutning af iværksættere, som en lille kreds af investorer og snart 15 medarbejdere i selskabet Startup Central er i færd med at udvikle. Et online-drevet netværk, der er resultatet af stifteren Anders Foghs tanker tilbage i 2018 om, at netop sådan et netværk var der hårdt brug for.

I dag tæller det abonnementsfinansierede Startup Central over 1.300 betalende medlemmer, som for en månedlig pris på 190 kr. kan møde ligesindede i øjenhøjde og få ubegrænset adgang til omkring 90 coaches inden for alle erhvervsområder lige fra jura, regnskaber, forretningsplaner og søgemaskineoptimering.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch