KapitalWatch

Danske velhaveres virksomhedsfabrik går i kødet på fedme-problemer

Et nyt selskab under virksomhedsrugekassen Founders vil med udgangspunkt i en fedmepille fra Novo Nordisk hjælpe overvægtige med at tabe sig. Selskabet er også i dialog med internationale investorer om finansiering af en ekspansion til udlandet.

Start-up'en Embla vil med et nyt koncept hjælpe overvægtige med at tabe sig. Fra venstre de to stiftere af Embla, Nicholas Syhler og Laust Axelsen, og partner i Founders, Simon Sylvest. | Foto: Gregers Tycho / Ritzau Scanpix

Hvis det virker, er markedet enormt, for over halvdelen af verdens befolkning er overvægtige. Men af samme grund er der også allerede mange konkurrenter på markedet. Nu håber den nye danske start-up Embla, at et nyt koncept til vægttab kan blive til en stor, international forretning.

På bare tre måneder har selskabet fået et produkt i luften, som skal hjælpe overvægtige med at tabe sig ved hjælp af både medicin og coaching via videosamtaler og chat. Og i dag, en måned efter lancering, er der 70 kunder, som hver måned betaler 1.200 kr. for et abonnement.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Formand i startup: "Vi vil da gerne være de nye Chr. Hansen"

EvodiaBio har netop hentet en af bryggeribranchens tungeste profiler ind i bestyrelsen i tidligere formand for Carlsberg, Flemming Besenbacher. Nu er selskabet på jagt efter mere kapital, der skal hjælpe EvodiaBio til en trecifret millionomsætning inden 2025.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch