KapitalWatch

Dansk virksomhedsfabrik skyder penge i tysk salgstræningsplatform

Virksomhedsfabrikken Founders har deltaget i tyske Workwerks seneste kapitalrunde. Workwerk står bag en platform til fjernundervisning af salgsfolk, som ifølge Founders taler direkte ind i et aktuelt behov, hvor bl.a. nye corona-restriktioner presser sig på.

Foto: Founders / PR

Virksomhedsfabrikken Founders, der har Heartland, Kirkbi og William Demant Invest i ryggen, har investeret i Berlin-baserede Wonderwerk.

Det oplyser Founders i et opslag på Linkedin, hvor virksomhedsfabrikken oplyser, at den er en af to nye investorer i Wonderwerk, som i alt har rejst 2,2 mio. euro, omkring 16 mio. kr., i en seed-runde.

Den anden nye investor er den finske venturefond Sparkmind.

Derudover er eksisterende investorer også med i runden. Det drejer sig om den polske venturefond Black Pearls og estiske Spring Capital.

Wonderwerk blev stiftet i 2019 og har udviklet en softwareplatform til fjernundervisning af salgsmedarbejdere.

Og timingen af investeringen kunne ikke være bedre, konstaterer Founders i sit opslag.

Her henviser virksomhedsfabrikken dels til de nye corona-restriktioner, der er på vej i flere lande, som sender folk tilbage til deres hjemmekontorer, dels til en lokal mangel på arbejdskraft, der viser sig flere steder, og som atter tvinger virksomheder til at ansætte og engagere nye medarbejdere på afstand.

"Det er simpelthen den nye virkelighed, som virksomheder tilpasser sig," skriver Founders.

Ifølge mediet Tech.eu skal pengene fra seed-runden bl.a. hjælpe Workwerk ind på det amerikanske marked, ligesom en del af pengene skal bruges på at ansætte flere folk i virksomhedens egen salgs- og marketingafdeling.

Dansk virksomhedsfabrik skyder penge i italiensk fintech

Virksomhedsfabrik med prominente ejere i ryggen går ind i ny branche 

Mere fra KapitalWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch