KapitalWatch

Jyske Capital vil have op til 25 pct. i alternativer i ny investeringsløsning

Alternative investeringer kommer til at spille en stadig større rolle hos Jyske Capital, der vil øge andel af aktivklassen i de investeringer, kapitalforvalteren tilbyder sine private banking-kunder.

Jyske Capital har hovedkvarter i Silkeborg sammen med Jyske Bank. | Foto: PR/Jyske Bank

Danmarks tredjestørste kapitalforvalter, Jyske Capital, er i gang med at rulle et nyt produktudbud ud til en større andel af sine private banking-kunder. Den nye løsning, som har været undervejs et stykke tid, indeholder blandt andet flere alternative investeringer og prioriterer bæredygtighed, skriver KapitalWatchs søstermedie, AMWatch.

”Tilbuddet om en blandet investeringsløsning med forskellige aktiver er det mest optimale for de fleste kunder. Vi plejede at tilbyde puljeinvesteringer, og tankegangen er stadig den samme - nemlig at kunden kun har ét produkt, hvor alle investeringerne bliver placeret. Nu har vi muligheden for - i det omfang det er muligt - at bruge alternativer og andre aktiver til at beskytte mod stigende inflation,” siger Flemming Larsen, der er kundechef i Jyske Capital, til AMWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Samesystem-stifter: Vi har ikke haft de rigtige briller på

Vækstbørs: Efter direktør-exit, høj burnrate og en ustabil aktiekurs er Samesystem-stifter Henrik Ritlov netop nu i gang med at justere til, så virksomheden kommer i et stabilt, positivt cashflow. Væksten har været dyr, erkender han.

Ejerfamilie sælger hobbykæde til nordisk koncern

De tre brødre bag dansk-stiftede Panduro har solgt hobbykæden til en nordisk koncern og leverandør af produkter til skoler og daginstitutioner. Den nye Panduro-ejer er selv ejet af et svensk investeringsselskab med tråde til Ikea.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch