KapitalWatch

Skønhedsvirksomhed lander yderligere investeringer oven på Løvens Hule

Beauty-on-demand-serviceudbyderen Beauty Boosters har landet en investering fra stifterne bag Goodiebox på en halv mio. kr. som led i Goodiebox’ Female Founders-initiativ. En ”seriøs investorrunde” skal i fremtiden bringe Beauty Boosters ud over landegrænserne.

Maria Refsgaard og Louise Bencard, der står bag Beautyboosters, flankeret af Goodiebox-stifterne Rasmus Schmiegelow og Nikolaj Leonhard-Hjorth. | Foto: Goodiebox // PR

Beauty Boosters, der tilbyder hjemmebehandlinger i skønhedsbranchen, har store planer for den kapital, virksomheden har fået indskudt gennem først Løvens Hule og nu også en investering fra Goodiebox-stifterne.

Først og fremmest skal pengene bruges på at indtage nye markeder, og på sigt håber Beauty Boosters at kunne udvikle sin egen platform.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Samesystem-stifter: Vi har ikke haft de rigtige briller på

Vækstbørs: Efter direktør-exit, høj burnrate og en ustabil aktiekurs er Samesystem-stifter Henrik Ritlov netop nu i gang med at justere til, så virksomheden kommer i et stabilt, positivt cashflow. Væksten har været dyr, erkender han.

Ejerfamilie sælger hobbykæde til nordisk koncern

De tre brødre bag dansk-stiftede Panduro har solgt hobbykæden til en nordisk koncern og leverandør af produkter til skoler og daginstitutioner. Den nye Panduro-ejer er selv ejet af et svensk investeringsselskab med tråde til Ikea.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch