KapitalWatch

ATP-fond fra 2020 har endnu ingen investorer

Det er endnu ikke lykkes ATP at finde nye investorer til den nye fond fra Private Equity Partners, også kaldet PEP.

Foto: PR/ATP

Efter 15 måneders søgen er det endnu ikke lykkes ATP at finde investorer til den nye fond fra forvalterne i ATP's Private Equity Partners, forkortet PEP. Det skriver Børsen Pro.

Fonden blev etableret i efteråret 2020 med et kapitalgrundlag på 6 mia. kr., og kort efter lanceringen åbnede ATP for eksterne investorer. Formålet med at lukke andre ind var blandt andet at nedbringe omkostningerne for ATP selv. Men indtil videre er der altså ingen, der har ønsket at dele regningen med ATP.

"Processen er fortsat i gang og der har været fornuftig interesse fra forskellige parter, men der er ikke indgået nogen aftaler på nuværende tidspunkt," skriver pressechef Stephan Ghisler-Solvang til mediet.

Fonden, der er den syvende i rækken fra PEP-holdet, er en såkaldt fund of funds. Det vil sige en fond, der investerer i andre fonde.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FinansWatch.)

ATP Langsigtet Dansk Kapital henter tre erhvervsprofiler ind

ATP-direktør om investering i umoden energikilde: Man bliver betalt for at tage risiko

ATP vil investere med mere risiko 

Mere fra KapitalWatch

Konsulentvirksomhed holder fast i børsplaner

It-konsulenthuset 7N har stadig planer om en børsnotering. Virksomheden tager dog bestik af den kraftige afdæmpning i verdensmarkedet, der sker netop nu, fortæller topchefen i 7N, som netop er kommet med regnskab.

Ny nordisk biotekfond ser dagens lys

En ny life science- og biotekfond med base i Finland vil være en one stop shop for lovende unge startups i navnlig de nordiske lande. Det gælder bestemt også startups i Danmark, fortæller fondens adm. direktør.

PKA-direktør er klar med milliarder til havvindsprojekter

Sammen med Tyskland, Holland og Belgien vil den danske regering skrue markant op for havvindsprojekterne i Nordsøen, og PKA-direktør Jon Johnsen er klar med sin del af finansieringen til de investeringer, der allerede i 2030 skal levere klimavenlig energi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)