KapitalWatch

ATP Langsigtet Dansk Kapital henter tre erhvervsprofiler ind

Tre kendte erhvervsprofiler træder ind i et nyoprettet advisory board for ATP Langsigtet Dansk Kapital, der skal investere et samlet milliardbeløb i danske vækstvirksomheder.

Foto: PR/ATP

Niels Jacobsen, CEO i William Demant Invest A/S, Marianne Kirkegaard, Executive Chairman i Baker & Baker og André Rogaczewski, CEO i Netcompany A/S, træder ind i et nyoprettet advisory board for ATP Langsigtet Dansk Kapital. Et investeringsselskab etableret sidste år, og som skal investere med lang tidshorisont i danske vækstvirksomheder og med en ambition om at skabe et attraktivt afkast, vækst og arbejdspladser i Danmark.

"Jeg er utrolig glad for, at vi har fået tre så kompetente folk med om bordet. Niels, Marianne og André bidrager med en bredde og erfaring, der taler for sig selv. Både investeringsteamet og de virksomheder, som vi kommer til at investere i, vil kunne trække på deres kompetencer, der uden tvivl vil gøre Langsigtet Dansk Kapital til en endnu mere attraktiv medinvestor," siger Bo Foged, adm.direktør i ATP, der også vil indgå i advisory boardet, i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Børskandidat når i mål med kapitalrejsning

Vækstbørs: Ejendomsselskabet Swiss Properties Invest rejser 215 mio. kr. og når i mål med kapitalrejsningen. Tegningsperioden sluttede mandag og resulterede i en beskeden overtegning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch