KapitalWatch

Ny venturefond har 40 millioner klar til grønne startups med to bundlinjer

Fra start er der omkring 40 mio. kr. klar i pengetanken hos nystartede Planetary Impact Ventures A/S. Venturefonden vil vise, at det kan betale sig at investere i grønne iværksættere, og den første investering er på trapperne.

Den nye investeringsfond Plantetary Impact Ventures A/S har 40 mio. i ryggen - og en række topfolk fra Aarstiderne. | Foto: PR / Aarstiderne

Thomas Høgenhaven står i spidsen for Planetary Impact Ventures A/S, som sammen med en stribe partnere i primært Aarstiderne, har 40 mio. kr. klar til investeringer i nye, grønne startups.

"Vi vil gerne være med til at skabe en hel generation af grønne virksomheder, der er skabt på samme måde, som vi måske så det, da den digitale omstilling blev grundlagt for 15-20 år siden. Vi vil gerne vise, at det kan betale sig at investere i grønne startups og iværksættere," siger investeringsmanageren.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Techvirksomheden Usertribe vil rejse 190 mio. inden årets udgang

Virksomheden Usertribe, der laver kundeanalyser via ansigtsgenkendelse og kunstig intelligens, vil rejse 190 mio. kroner inden årets udgang. Pengene skal bruges til at fordoble antallet af ansatte og opkøbe konkurrenterne. Men en børsnotering er ikke en mulighed.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)