KapitalWatch

En frontkæmper mod fordomme

Profil: Phaedria Marie St. Hilaire er co-founder af Professional Women Of Colour, hvor hun bruger sin omfattende viden og erfaring til at vejlede kvinder i dansk erhvervsliv. Hun vandt for nyligt "Bedste bestyrelsespitch og investorkompas" ved afslutningen af sin bestyrelsesuddannelse fra Niels Brock og Keystones.

Phaedria Marie St. Hilaire har ledelseserfaring inden for pharma og biotech-industrien fra blandt andet Novo Nordisk. | Foto: MajadeSilva

Phaedria Marie St. Hilaire har både professionel erfaring og personlige oplevelser, der understøtter relevansen og vigtigheden af hendes nonprofit organisation Prowoc: "Det styrker videnskaben, når der er forskellige øjne og kompetencer til at undersøge og udvikle."

Phaedria Marie St. Hilaire fortæller, at hun som kvinde inden for naturvidenskaben selv har oplevet "klassiske fordomme" på sin uddannelse og i sit arbejdsliv. Hun har oplevet fordomme – om end ubevidste – ved hendes køn og farve. Derfor er det essentielt for hende at bruge hendes viden, uddannelser, netværk og erhvervserfaring til at støtte og vejlede andre kvinder, der oplever lignende udfordringer på det danske arbejdsmarked.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch