KapitalWatch

Noter fra KapitalWatch: Scandinavian Medical Solutions, Donkey Republic, Astralis

OVERBLIK: KapitalWatch giver her et overblik over de seneste nyheder om regnskaber og investeringer fra danske virksomheder og investorer på vækstbørser og venture- og kapitalfondsmarkedet.

Foto: Rasmus Flindt Pedersen / Ritzau Scanpix

Fra vækstbørser:

● Både salg og ordretilgang har i år udviklet sig bedre end forventet hos Scandinavian Medical Solutions, som derfor opjusterer sine omsætningsforventninger for det forskudte regnskabsår 2021/22. Forventningen lyder nu på 90-95 mio. kr. mod tidligere 80-85 mio. kr. Det får ikke betydning for guidance på ebitda, der fastholdes sammen de langsigtede målsætninger, fremgår af en børsmeddelelse.

● Cykeludlejningstjenesten Donkey Republic har sikret sig et lån på ca. 37 mio. kr. fra den statsejede finansieringsvirksomhed Nefco, der investerer i grønne startups i Norden. Det skriver MobilityWatch. Pengene skal gå til at køb af 6.000 cykler som led i en fornyelse og udvidelse af tjenestens eksisterende cykelflåde.

Astralis bliver i Berlingske kritiseret for at udbetale for høje lønninger til sine stjernespillere. Ifølge sportsøkonom Kenneth Cortsen gør det det svært for Astralis at skabe overskud, hvilket også er en generel udfordring inden for esport. Astralis-direktør Anders Hørsholt erkender, at lønpuljen tidligere har været alt for stor, hvorfor Astralis har arbejdet på en omfordeling af sine indtægter.

Øvrig investor- og selskabsnyt:

● Restaurant- og cateringkoncernen Cofoco Food træder ud af fødevareproducenten Foodtures ejerkreds. Det skriver FødevareWatch på baggrund af en registrering i CVR. Ifølge mediet er det uklart, hvad der ligger bag koncernens udtrædelse af ejerkredsen, som serieiværksætter Claus Meyer i marts trådte ind i.

Noter fra KapitalWatch: Heartcore, Prodata, Janus Friis, Jeppe Christiansen, Decideact

Noter fra KapitalWatch: SAS, Lars Ettrup, Kjøller, DanBan, Re-Match

Mere fra KapitalWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch