KapitalWatch

EQT får nyt medlem af topledelsen i Danmark

Efter tre år som chef for EQT i New York, vender Morten Hummelmose tilbage til Danmark og træder ind i den svenske kapitalfonds topledelse.

Foto: EQT/PR

Morten Hummelmose bliver en del af topledelsen i den svenske kapitalfond EQT efter flere år som leder af EQT's kontor i New York. Det skriver Børsen.

I forbindelse med sin nye toppost, hvor han får ansvar for kapitalrejsninger i samtlige af EQT's fonde, bliver han medlem af kapitalfondens eksekutivkomité, hvor der sidder syv mand inklusiv adm. direktør og ledende partner Christian Sinding.

"Det er en global funktion, som er ekstremt spændende. Kapitalrejsning er strategisk vigtig og afgørende for, at vi kan blive ved med at vokse," siger Morten Hummelmose til Børsen.

Mere fra KapitalWatch

Heartcore Capital bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Samesystem-stifter: Vi har ikke haft de rigtige briller på

Vækstbørs: Efter direktør-exit, høj burnrate og en ustabil aktiekurs er Samesystem-stifter Henrik Ritlov netop nu i gang med at justere til, så virksomheden kommer i et stabilt, positivt cashflow. Væksten har været dyr, erkender han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch