KapitalWatch

EQT får nyt medlem af topledelsen i Danmark

Efter tre år som chef for EQT i New York, vender Morten Hummelmose tilbage til Danmark og træder ind i den svenske kapitalfonds topledelse.

Foto: EQT/PR

Morten Hummelmose bliver en del af topledelsen i den svenske kapitalfond EQT efter flere år som leder af EQT's kontor i New York. Det skriver Børsen.

I forbindelse med sin nye toppost, hvor han får ansvar for kapitalrejsninger i samtlige af EQT's fonde, bliver han medlem af kapitalfondens eksekutivkomité, hvor der sidder syv mand inklusiv adm. direktør og ledende partner Christian Sinding.

"Det er en global funktion, som er ekstremt spændende. Kapitalrejsning er strategisk vigtig og afgørende for, at vi kan blive ved med at vokse," siger Morten Hummelmose til Børsen.

Mere fra KapitalWatch

Flere fonde vil kredse om milliardinvesteringer i biogas

Vind og sol har skygget for det enorme potentiale i produktion af biogas herhjemme og især internationalt. ”Vi vil se flere og flere infrastrukturfonde, som begynder at interessere sig mere for sektoren,” mener Jan Østergaard, underdirektør i Industriens Pension, der sidste år blev storinvestor i Danmarks næststørste biogaskoncern.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch