KapitalWatch

Dansk Goldman Sachs-stjerne rykker opad

Michael Bruun kommer i sit nye job til et tegne Goldman Sachs’ milliardstore kapitalfondsben sammen med tre andre partnere, og han placerer sig dermed som en af de højest placerede danskere i branchen, skriver Børsen

Michael Bruun til venstre. | Foto: Miriam Dalsgaard

Michael Bruun, der siden 2004 har arbejdet sig opad i den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs, tager endnu et karriereskridt og bliver som 42-årig en af de højest placerede danskere i kapitalfondsbranchen.

Mens han i 2021 blev udnævnt til Head of Corporate Equity for Europa, Mellemøsten og Afrika i Goldman Sachs’ Asset Management-division, kommer hans ansvarsområde nu til at omfatte hele verden, skriver Børsen med henvisning til hans Linkedin-profil, hvor Michael Bruuns nye titel er Global co-Head of Private Equity i samme division.

Michael Bruhn har base i London og var ifølge Børsen en af hovedarkitekterne bag Goldman Sachs’ investering i den danske stats energiselskab, Dong Energy, i 2013 i det forløb, der endte med SF’s udtræden af den daværende S-SF-R-regering. Desuden har han blandt andet været ansvarlig for at skyde milliarder i den svenske bilbatteriproducent Northvolt.


Mere fra KapitalWatch

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch