KapitalWatch

Iværksætter sælger advokatfirma for at hellige sig legaltech-forretning

”Jeg har været nødt til at træffe et valg,” siger Jeppe Hudtloff Viinberg, der netop har solgt sit advokatfirma til IP-rådgiver. Der er større potentiale i legaltech-forretningen med bl.a. Seed Capital i investorkredsen, siger advokaten.

38-årige Jeppe Hudtloff Viinberg, der er uddannet jurist fra Aarhus Universitet, holder som udgangspunkt fast i den advokatbestalling, som han fik i 2012. | Foto: Peter Ravnsborg / Mumilab

Efter at have jongleret både advokatfirma og legeltech-forretning i flere år var det på tide at vælge for Jeppe Hudtloff Viinberg, der netop har solgt sit advokatfirma Rightly Law til Aera, som er en rådgivningsvirksomhed med fokus på immaterielle rettigheder.

”Jeg elsker at være IP-advokat, men jeg kan ikke både være IP-advokat og adm. direktør i et legaltech-selskab, og jeg har været nødt til at træffe et valg om at fokusere 100 procent på legaltech-forretningen, og det har jeg det rigtig godt med,” siger Jeppe Hudtloff Viinberg til AdvokatWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Canadisk bank er nyeste navn i Ageras' investorkreds

Den opkøbsivrige danske fintech-virksomhed Ageras kan allerede bryste sig af at have en række prominente navne i sin investorkreds, og nu bliver endnu et føjet til. Denne gang en canadisk bank, som skyder et trecifret millionbeløb i Ageras.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch