KapitalWatch

Dansk-britisk ingeniørselskab får investeringsfond i ejerkredsen

Wood Thilsted med 140 ansatte ingeniører har landet en minoritetsinvestering fra den engelske investeringsfond Inflexion.

Foto: Wood Thilsted

Med planer om international vækst har Wood Thilsted fået en minoritetsinvestering fra London-baserede Inflexion på plads. Investeringen skal bevare grundlæggerne af selskabet, Alastair Muir Wood og Christian LeBlanc Thilsted, som majoritetsejere. Det oplyser Wood Thilsted i en meddelelse.

"Samarbejdet med Inflexion vil accelerere vores vækst, så vi fortsat kan levere de bedste tekniske løsninger til havvindindustrien. Inflexions investering og rådgivning vil hjælpe os med at opnå vores globale mål, samtidig med at vi forsat vil stå i spidsen for firmaets drift og udvikling," siger Christian LeBlanc Thilsted, teknologidirektør og grundlægger, Wood Thilsted.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Konsulentvirksomhed holder fast i børsplaner

It-konsulenthuset 7N har stadig planer om en børsnotering. Virksomheden tager dog bestik af den kraftige afdæmpning i verdensmarkedet, der sker netop nu, fortæller topchefen i 7N, som netop er kommet med regnskab.

Ny nordisk biotekfond ser dagens lys

En ny life science- og biotekfond med base i Finland vil være en one stop shop for lovende unge startups i navnlig de nordiske lande. Det gælder bestemt også startups i Danmark, fortæller fondens adm. direktør.

PKA-direktør er klar med milliarder til havvindsprojekter

Sammen med Tyskland, Holland og Belgien vil den danske regering skrue markant op for havvindsprojekterne i Nordsøen, og PKA-direktør Jon Johnsen er klar med sin del af finansieringen til de investeringer, der allerede i 2030 skal levere klimavenlig energi.

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)