KapitalWatch

Svensk pensionskasse og tysk bank investerer i dansk diagnostikselskab

Den svenske AP-pensionskasse er gået ind i det danske diagnostikselskab Fluoguide, og det vækker - sammen med en investering fra den tyske bank Deka - stor glæde, da adm. direktør Morten Albrechtsen ser det som en blåstempling af virksomhedens langsigtede potentiale.

Adm. direktør i Fluoguide Morten Albrechtsen glæder sig over den seneste sammensætning af investorer i virksomheden. | Foto: Fluoguide/PR

Da Fluoguide rejste 55 mio. kr. i forsommeren, vakte det i sagens natur jubel på direktionsgangen hos det danske diagnostikselskab. I en ny rapport om Fluoguide af det svenske analysehus Redeye fremgår det, at to af de nye pengeindskydere fra kapitalrejsningen i maj er større institutionelle investorer.

Det drejer sig om den tyske bank Deka Investments, som nu ejer 1,7 pct. af Fluoguide, og den svenske pensionskasse Andra AP-fonden, som har købt en ejerandel på 1,4 pct.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Heartcore Capital bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Dansk Goldman Sachs-stjerne rykker opad

Michael Bruun kommer i sit nye job til et tegne Goldman Sachs’ milliardstore kapitalfondsben sammen med tre andre partnere, og han placerer sig dermed som en af de højest placerede danskere i branchen, skriver Børsen

Samesystem-stifter: Vi har ikke haft de rigtige briller på

Vækstbørs: Efter direktør-exit, høj burnrate og en ustabil aktiekurs er Samesystem-stifter Henrik Ritlov netop nu i gang med at justere til, så virksomheden kommer i et stabilt, positivt cashflow. Væksten har været dyr, erkender han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch