KapitalWatch

Universal Robots-stifter køber sig ind i data-analysefirma

Universal Robotics-stifter og robot-investor Esben Østergaard bevæger sig nu ind på markedet for analyse af industridata med købet af en ejerandel af selskab, der arbejder på at gøre industridata lettere at overskue. Målet er at udnytte virksomheders ressourcer bedre.

Lars Märcher Sandig | Foto: PR

Robot-investoreren Esben Østergaard bevæger sig nu ud i udkanten af den fynske robotklynge og køber sig ind i industridata-analysevirksomheden Trendlog.

Trendlog står bag et system, der består både af software og en fysisk boks, man kan slutte til sine produktionsmaskiner. Herfra trækker boksen data om produktionen – typisk om, hvor mange enheder, der produceres, og om produktionsstop. Indsamlet data præsenteres og visualiseres via en cloud-løsning.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Heartcore Capital bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Dansk Goldman Sachs-stjerne rykker opad

Michael Bruun kommer i sit nye job til et tegne Goldman Sachs’ milliardstore kapitalfondsben sammen med tre andre partnere, og han placerer sig dermed som en af de højest placerede danskere i branchen, skriver Børsen

Samesystem-stifter: Vi har ikke haft de rigtige briller på

Vækstbørs: Efter direktør-exit, høj burnrate og en ustabil aktiekurs er Samesystem-stifter Henrik Ritlov netop nu i gang med at justere til, så virksomheden kommer i et stabilt, positivt cashflow. Væksten har været dyr, erkender han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch