KapitalWatch

Hardwareproducent får støtte fra offentlig genstartsfond

Danske Airtame rejser stort millionbeløb i ny investeringsrunde. En del af pengene kommer fra Genstartsfonden, der blev oprettet for at hjælpe coronaramte virksomheder.

Jonas Gyalokay overlod i begyndelsen i marts posten som adm. direktør til Martin Wagner og er i dag bestyrelsesformand for Airtame. | Foto: Airtame/PR

Coronakrisen har været hård ved danske Airtame, der står bag en hardwareløsning til trådløs skærmdeling, men nu lysner fremtidsudsigterne, efter selskabet har gennemført en ny investeringsrunde, skriver Børsen.

36 mio. kr. rejser Airtame, og hovedparten af midlerne kommer fra Vækstfonden, der bidrager med 30 mio. kr. fra den såkaldte Genstartsfond – den offentlige redningsplanke på samlet set 3 mia. kr. målrettet coronaramte virksomheder, som var en del af Folketingets genopretningspakke sidste år.

Resten af pengene kommer fra de eksisterende investorer Preseed Ventures og Scale Capital, og efter at være hårdt ramt af coronaens effekter, der er gået hårdt ud over det amerikanske kernemarked, ser Airtames adm. direktør Martin Wagner atter lyst på fremtiden efter investeringen.

"Vi er kommet i en meget lukrativ position, som på en måde er lidt en luksussituation, men det er stadigvæk ikke helt sjovt endnu. Vi forventer, at vi med denne her investering kommer til at se kraftig vækst i 2022," siger Martin Wagner til Børsen.

For omkring et år siden rejste Airtame et næsten tilsvarende beløb fra en række investorer.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie ITWatch.)

It-selskab henter millionbeløb fra Vækstfonden og Danske Bank 

Mere fra KapitalWatch

Snackvirksomhed får fødevareprofil i ejerkredsen

Cocohagen har fået tidligere Daloon-ejer og -direktør i ejerkredsen. Nu skydes vækstrejse i gang med henblik på at gøre selskabets kakaotrøfler til kaffekædernes fortrukne, bæredygtige snackvalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch