KapitalWatch

Bestseller-rigmand investerer i britisk lynleverandør

Erhvervsmanden skyder penge i nystartet leverandør af dagligvarer i London, der kæmper på markedet for hurtige leverancer, skriver Børsen.

Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Få en juicekarton hurtigt leveret eller hvad med seks kolde øl. Markedet for hurtig levering af dagligvarer i Storbritannien, og specielt London, er eksploderet det seneste års tid med medvinden under pandemien.

Nu blander en af Danmarks rigeste mænd, Bestseller-ejer Anders Holch Poulsen, sig i det boomende marked med investering i en af de nye aktører, skriver Børsen.

Det drejer sig om selskabet Jiffy, der blot har et halvt år på bagen som selskab og som slår på levering af varer på blot 15 minutter med friske dagligvarer fran en række egne lokationer. I London kæmper selskabet med aktører som Deliveroo, Gorillas, Getir og Uber Eats om kunderne.

Jiffy har ifølge TechCrunch hentet 35 mio. dollar, svarende til godt 220 mio. kr. siden opstarten i april.

Det oplyses ikke, hvor meget Anders Holch Poulsen skyder ind i Jiffy, men kun at det sker via hans holdingselskab Heartland.

Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.

Anders Holchs Heartland køber op i Normal-konkurrent  

Hurtig leveringstjeneste ruller ud i Europa via opkøb

 

Mere fra KapitalWatch

Samesystem-stifter: Vi har ikke haft de rigtige briller på

Vækstbørs: Efter direktør-exit, høj burnrate og en ustabil aktiekurs er Samesystem-stifter Henrik Ritlov netop nu i gang med at justere til, så virksomheden kommer i et stabilt, positivt cashflow. Væksten har været dyr, erkender han.

Ejerfamilie sælger hobbykæde til nordisk koncern

De tre brødre bag dansk-stiftede Panduro har solgt hobbykæden til en nordisk koncern og leverandør af produkter til skoler og daginstitutioner. Den nye Panduro-ejer er selv ejet af et svensk investeringsselskab med tråde til Ikea.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch