Axcels børskandidat vokser kraftigt

Gamingselskabet Steelseries, der er en dansk udfordrer på verdensscenen, opnår stor vækst. Det kan gøre selskabet attraktivt på fondsbørsen, håber ejeren bag.
Foto: PR/Axcel
Foto: PR/Axcel

Gamingselskabet Steelseries, der er dansk og er ejet af kapitalfonden Axcel, opnår en betydelig vækst i første halvår, skriver Børsen. Væksten ender 56 pct. i forhold til året før og giver en omsætning på 1,296 mia. kr. i det første halvår af 2021.

Væksten i hele 2020 var på 62 pct., men Lars Cordt, partner i Axcel, er alligevel meget tilfreds, siger han til avisen.

"Det tog for alvor fart under corona i foråret sidste år, og Steelseries performer bedre, end vi havde regnet med, det er hævet over enhver tvivl. Nu handler det om at fortsætte strategien. Vi skal have yderligere penetration i markeder, hvor der stadig er potentiale for yderligere markedsandele og lancering af nye produkter," siger Lars Cordt, der er den ansvarlige Axcel-partner for investeringen i Steelseries.

Steelseries spås noteret på fondsbørsen, men alternativt har man i markedet også vurderet, at selskabet kan skifte ejer på anden vis og blive overtaget af eksempelvis GN Store Nord og blive lagt sammen med vækstselskabet GN Audio.

Det er spekulationer, som GN har afvist.

Denne artikel er leveret af vores søstermedie ITWatch.

E-sportsarrangør vil skabe globalt epicentrum i Danmark

Forsinkelser og mangel på mikrochips skaber frygt for varemangel hos forhandlere 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også