KapitalWatch

Axcel klar til mere i nyt opkøb: Der er ikke nogen øvre grænse

Efter at have sat sig på Prodata gennem gårsdagens store it-konsulentopkøb, melder køberen, kapitalfonden Axcel, sig klar til at fortsætte. Og det kan byde på store opkøb, lyder det.

Søren Rode stod som topchef for Prodata Consult og opbygningen af selskabet. Nu skal køberen ekspandere yderligere i Europa. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Efter opkøbet af it-konsulenthuset Prodata for et ukendt beløb, der i følge Børsen skal tælles i milliarder, så vender kapitalfonden Axcel nu købskikkerten mod andre tilsvarende selskaber, som man kan købe og bygge sammen med Prodata.

Det fortæller partner i Axcel, Christian Bamberger Bro, der venter et arbejde med at udvikle Prodata internationalt foran sig.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Nordjysk forhandler af brugte scannere går på børsen

Scandinavian Medical Solutions køber og sælger brugte hospitalsscannere og vil nu rejse omkring 30 mio. kr. gennem en notering på den københavnske børs First North. Pengene skal udvide salgsteamet og øge lagerbeholdningen og gøre Aalborg-virksomheden til en afgørende spiller på verdensmarkedet for brugt billeddiagnostisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)