KapitalWatch

Danske Banks mest velhavende kunder kan investere direkte i EQT

Privatkunderne vil have adgang til samme investeringsmuligheder som de institutionelle investorer, lyder det fra Danske Bank. I stigende grad efterspørges alternative investeringer i blandt andet kapitalfonde og infrastruktur.

Foto: Jens Dresling

Danske Banks mest velhavende privatkunder vil have adgang til samme alternative investeringsunivers, som de institutionelle investorer har benyttet sig af i mange år, skriver Børsen.

Det er blandt andet negative renter og høje priser på aktier og obligationer, som får de private kunder til at placere penge i blandt andet kapitalfonde, infrastruktur og ejendomme.

"Generelt kommer interessen for alternativer og særligt kapitalfonde, fordi kunderne kan se, at det er et voksende investeringsområde, hvor der er gode afkast at hente," siger Jacob Meincke, chef for formue- og investeringsområdgivning i Danske Bank Private Banking.

Aktuelt tilbyder Danske Bank sine mest velhavende kunder, som de sidste 15 år har kunnet investere i 15 fonde, at de kan investere direkte i kapitalfonden EQT's nye infrastrukturfond.

Denne artikel er leveret af vores søstermedie FinansWatch.

Danske banker dropper investeringer i kontroversielt kødfirma

Nordea omorganiserer sin wealth management-afdeling 

Mere fra KapitalWatch

ATP investerer knap en mia. kr. i dansk solcelleselskab

ATP køber sig med et større trecifret millionbeløb ind i det vedvarende energiselskab Better Energy. Pengene skal sætte skub i et ambitiøst væksteventyr i udlandet. Parterne udelukker ikke en børsnotering på længere sigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch