KapitalWatch

Topchef i Green Hydrogen: Milliardnotering er ingen målstreg

Den planlagte børsnotering af elektrolyseselskabet Green Hydrogen Systems skal sætte turbo på virksomhedens vækstplaner de kommende år. Derfor skal noteringen ses som et startpunkt, mener Sebastian Koks Andreassen, selskabets adm. direktør.

Der har været fart på, siden Sebastian Koks Andreassen tiltrådte som topchef hos Green Hydrogen Systems i oktober sidste år. Nu vil selskabet rejse en milliard i en kommende børsnotering. | Foto: Joachim Ladefoged/ERH

På sit hjørnekontor i Green Hydrogen Systems' nye, hvide domicil, har topchef Sebastian Koks Andreassen en lille legetøjsbil stående. Det særlige ved den er, at den kører på brint. Og at ejeren har haft den, siden han var dreng. Bilen beviser på den måde, at brintteknologien har eksisteret længe, om end i det små.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Flere fonde vil kredse om milliardinvesteringer i biogas

Vind og sol har skygget for det enorme potentiale i produktion af biogas herhjemme og især internationalt. ”Vi vil se flere og flere infrastrukturfonde, som begynder at interessere sig mere for sektoren,” mener Jan Østergaard, underdirektør i Industriens Pension, der sidste år blev storinvestor i Danmarks næststørste biogaskoncern.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch