KapitalWatch

Nord Investments vil indløse hidtil uforløst potentiale i børsnotering og stikke af mod månen

Man har endnu ikke slået markedslederen, men det skal nok komme lyder det fra Anders Hartmann, stifter og adm. direktør af robotrådgiveren Nord Investments. Prisfastsættelsen er højere end hos flere andre kapitalforvaltere, men faktisk er der en rabat indregnet, siger topchefen.

Anders Hartmann er adm. direktør i Nord Investments. | Foto: Nord Investments / PR

Robotrådgiveren Nord Investments er på vej på børsen, og der er nærmest ingen grænser for, hvor store vækstambitionerne er.

"Vi vil være en magtfaktor i kapitalforvaltning. Det er min klare overbevisning, at vi kan blive større end Danske Banks June, selvom de i dag har mere kapital under forvaltning. Men vi er på en mission, og den tror vi på, og vi står stærkt. Vi kommer til at give den yderligere gas, og vi er ikke stukket af fra June endnu, men det er vi sikre på, vi kan," siger Anders Hartmann, der er stifter såvel som adm. direktør.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Grøn brintkomet ligner et drømmehug for ATP og kapitalfond

For landets største pensionsselskab og hardtech-fonden Nordic Alpha Partners kan børsnoteringen af Green Hydrogen Systems blive en ekstraordinær god investering. En rigtig god rejse, men også en risikofyldt investering, siger ATP's aktiechef Claus Wiinblad.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)