KapitalWatch

Advokater melder om kogende M&A-marked: Travleste siden finanskrisen

Vi skal tilbage til tiden før finanskrisen for at se et lige så brandvarmt marked for køb og salg af virksomheder, lyder det fra flere profiler efter endnu en hektisk dag på M&A-kontorerne.

Transport og logistik-koncernen DSV Panalpina har netop sat kløerne i Global Integrated Logistics (GIL) fra Kuwait i en handel til en værdi af 26 mia. kr. | Foto: Ivan Boll

Markedet for virksomhedshandler har ikke været så varmt siden finanskrisen, lyder det fra flere M&A-advokater, efter tirsdag igen bød på en række opsigtsvækkende transaktioner.

"Markedet er kogende varmt. Jeg kan ikke huske og erindre i min ca. 25 år lange karriere, at jeg har oplevet noget, der har været så varmt, som det er nu," siger Dan Moalem, partner og bestyrelsesformand hos Moalem Weitemeyer, der netop har rådgivet DSV Panalpina i forbindelse med opkøbet af Kuwait-baserede Global Integrated Logistics (GIL) i en handel til en værdi af 26 mia. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Konsulentvirksomhed holder fast i børsplaner

It-konsulenthuset 7N har stadig planer om en børsnotering. Virksomheden tager dog bestik af den kraftige afdæmpning i verdensmarkedet, der sker netop nu, fortæller topchefen i 7N, som netop er kommet med regnskab.

Ny nordisk biotekfond ser dagens lys

En ny life science- og biotekfond med base i Finland vil være en one stop shop for lovende unge startups i navnlig de nordiske lande. Det gælder bestemt også startups i Danmark, fortæller fondens adm. direktør.

PKA-direktør er klar med milliarder til havvindsprojekter

Sammen med Tyskland, Holland og Belgien vil den danske regering skrue markant op for havvindsprojekterne i Nordsøen, og PKA-direktør Jon Johnsen er klar med sin del af finansieringen til de investeringer, der allerede i 2030 skal levere klimavenlig energi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)