KapitalWatch

Health Tech Hub Copenhagen rammer en halv mia. i rejste midler

Iværksættervirksomhederne under taget hos Health Tech Hub Copenhagen har oplevet store fremskridt over de to år, der er gået, siden projektet blev stablet på benene.

Health Tech Hub Copenhagen på Langelinje huser en længere række iværksættervirksomheder inden for digital sundhed. | Foto: Health Tech Hub Copenhagen / PR

På to år er det lykkedes medlemmerne af Health Tech Hub Copenhagen at rejse en halv mia. kr. til sammen og samtidig fordoble det samlede medarbejdertal.

Det skriver Berlingske i et interview med stifter Jesper Grønbæk.

"Jeg tror, at vi har været heldige og haft timingen med os. Vi har samlet en masse brikker til et puslespil og dermed skabt synergi i stedet for, at hver dygtig iværksætter skal kæmpe sine egne kampe. Her hjælper vi hinanden, og især de seneste 13 måneder under coronakrisen har alle mennesker fået øjnene op for, hvad digital sundhed er," siger Jesper Grønbæk.

Ideen med Health Tech Hub Copenhagen er at samle nyskabende virksomheder inden for digital sundhed, som producerer løsninger, der kan blive eksporteret. En proces, som har fået ny luft under vingerne under corona.

Denne artikel er leveret af vores søstermedie MedWatch.

M&A-rådgivere: "Vi har ikke tidligere set så stor investorinteresse"  

Digital sundhedsklynge får millionstøtte fra Industriens Fond 

Mere fra KapitalWatch

Medie: ATP vil have eksterne investorer med i ny fond

ATP’s kapitalfondsarm, ATP PEP, er ifølge Inside Business i gang med at etablere en ny fond, der i så fald vil være selskabets ottende. For første gang lægges der op til at hente kapital hos eksterne investorer, skriver mediet.

Legaltech-virksomhed vil søge om sletning fra First North

Vækstbørs: Halvandet år efter Copyright Agent blev optaget til handel på First North, foreslår virksomhedens bestyrelse at tage den af børsen igen. Lav likviditet og høje omkostninger nævnes blandt årsagerne. Nye investorer står klar til at købe op.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch