KapitalWatch

Softwareselskab dropper kapitalfonde: "Der er en blåstempling i en børsnotering"

I dag får minibørsen Nasdaq First North endnu et medlem i form af softwareselskabet Risma. Pengene skal bruges til at indtage Norge og Sverige – og på lang sigt drømmer direktør om at blive verdensledende inden for virksomhedens niche.

Foto: Risma / PR

Lars Nybro Munksgaard regner med at trykke på den famøse børsknap. Men som konsekvens af coronapandemien vil det ske virtuelt fra kontoret, når han sender softwareselskabet Risma på minibørsen Nasdaq First North i dag, tirsdag.

"Mange siger til mig, at jeg må være spændt på, hvad der sker på første handelsdag, og det er jeg selvfølgelig også. Men det er ikke afgørende for Rismas succes. Det afgørende er, om vi løbende kan levere de resultater, som vi stiller i udsigt, og om vi kommunikerer åbent og ærligt med markedet," fortæller han om børsnoteringen, der finder sted i en tid, hvor renteuro over en bred kamp har skabt turbolens på aktiemarkedet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Formand i startup: "Vi vil da gerne være de nye Chr. Hansen"

EvodiaBio har netop hentet en af bryggeribranchens tungeste profiler ind i bestyrelsen i tidligere formand for Carlsberg, Flemming Besenbacher. Nu er selskabet på jagt efter mere kapital, der skal hjælpe EvodiaBio til en trecifret millionomsætning inden 2025.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch