KapitalWatch

Bestseller-ejer afviser opkøb af Magasin

Anders Holch Povlsen har afvist britiske Debenhams, der gerne vil slippe ejerskabet af den danske stormagasin-kæde Magasin.

Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Stormagasinet Magasin skal sælges og bliver tilbudt en række mulige købere, men hverken dagligvarekæmpen Salling Group eller detailkoncernen Bestseller vil bide på. Det skriver Børsen.

Magasins syv danske lokationer har længe været til salg, fordi den britiske ejer Debenhams er i store økonomiske vanskeligheder og kæmper for at afværge en konkurs.

Men hos Salling Group, der også står bag Magasins jyske konkurrent i Aarhus og Aalborg, afvises et køb.

"Salling Group har ingen aktuelle planer om at overtage Magasin," skriver kommunikationschef Kasper Reggelsen til Børsen.

Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen har også fået tilbudt Magasin, men afvist et køb.

Magasin-ejer sættes til salg

Bestseller-rigmand lukker isforretning efter tocifret milliontab

Mere fra KapitalWatch

Medie: ATP vil have eksterne investorer med i ny fond

ATP’s kapitalfondsarm, ATP PEP, er ifølge Inside Business i gang med at etablere en ny fond, der i så fald vil være selskabets ottende. For første gang lægges der op til at hente kapital hos eksterne investorer, skriver mediet.

Legaltech-virksomhed vil søge om sletning fra First North

Vækstbørs: Halvandet år efter Copyright Agent blev optaget til handel på First North, foreslår virksomhedens bestyrelse at tage den af børsen igen. Lav likviditet og høje omkostninger nævnes blandt årsagerne. Nye investorer står klar til at købe op.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch